Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ccecil

18. 5. 2011 0:06
Proč Kalouskův?

Poděkujte Sobotkovi a ČSSD. Rozdané peníze na stavebí spoření bohatším je nekde potřeba vzít. Kde byste je třeba vzal vy? Tedy pokud pomineme obecné fráze o korupce a td.

0 0
možnosti

Rusy

30. 4. 2011 9:41
Já nevím, co řešíte.

No tak bydlíte na venkově a nemáte auto... No a co, tak si zavoláte taxíka nebo si dlouhodobě najmete auto s řidičem. V čem je problém, my politici to tak řešíme.[]

0 0
možnosti

Michal007

29. 4. 2011 20:13
Podobně jak navrhujete

byl vybudován např. Integrovaný dopravní systém kolem Brna. Kde to jde, je páteřní doprava vlaková, ke které svážejí autobusy, nebo páteřní autobusové linky a místní relativně krátké. Dosáhla se tak větší frekvence spojů než dřív za cenu více přestupů - nevýhoda zvlášť pro pohybově hendikepované. S brněnskou šalinkartou dnes můžete teoreticky cestovat i z Rakouska na Slovensko; na to se pražáci nikdy nezmůžou ;-D

0 0
možnosti

Stará kára

29. 4. 2011 17:38
Nevím, jestli se návrh realizuje, nebo

jestli je to jen jeden z výchovných (velmi potřebných) políčků pana ministra všem blbům.

Díky stavebnímu spoření (pozor: mám ho taky) přichází stát o 13 mld. ročně. Jedna  p ě t i n a   této částky umí vzbouřit kraje, neboť nezajistí přiměřenou dopravní obslužnost. (Možná by zajistily, kdyby nerozfrcaly na zdravotní poplatky.)  Z tohoto faktu by pro  člověka měla jasně vyplynout otázka:  bylo rozumné proti zákonu a snížení příspěvku bojovat? Nejsou zde mnohem důležitější problémy?

Budeme dále "rozdávat" pěti miliónům z nás tisíce ročně, abychom je museli ze stejných pěti miliónů na daních stáhnout?

Opravdu náš rozpočet nepotřebuje ozdravět?  Jak asi (prosím reálně: ne výkřiky o korupci, krádežích či malém zdanění těch o něco bohatších).

0 0
možnosti

petr66

30. 4. 2011 0:26
Re: Nevím, jestli se návrh realizuje, nebo

Kruci tak to stavebko zrušte. Někdo začít musí, tak proč ne vy. Co se týče hájení Kalouska, tak  snad se to dá vyjádřit „Marnost nad marnost, vše je marnost"  Po dvaceti letech jej může obhajovat, jak se vyjadřujete ne býk.

0 0
možnosti

strnádek

29. 4. 2011 17:10
STOP TOP 09 !!!

Ministře Miroslave KALOUSKU - neděkuji -  o d e j d ě t e   prosím !

Už mám dost příšerné arogance a bezohledného cynismu TOPÁKŮ vůči obyčejným převážně chudým obyvatelům Česka, jejichž   ž i v o t  doslova závisí na dopravní vlakové obslužnosti.

Něco tak zavrženíhodného jakým je drastické rušení toho torza vlakových spojů co ještě zbylo po 20 letech obnovy kapitalistického neřádu - to je další 

Z L O Č I N    K A P I T A L I S M U  !! !! !!

0 0
možnosti

212321

29. 4. 2011 17:14
Re: STOP TOP 09 !!!

Kalousek zadne vlaky nerusi. Pouze je uz nebude platit.

0 0
možnosti

pan Rosomak

29. 4. 2011 16:46
brecite na spatnem hrobe

v tomto je na vine ustavni soud a cssd ktera stiznost podala....nebo chcete radsi tech 6 miliard ziskavat na duchodcich, matkach samozivitelkach a statnich zamestnacnich?

0 0
možnosti

Pytlík

29. 4. 2011 16:44
Už mě docela ... nudí

Už mě docela nudí, ti "sociálně spravedliví", kterým nedochází, že každou korunu, kterou dostane v jakémkoliv druhu dotací, musel napřed někdo někomu vzít. Že tyto peníze nepadají ani z nebe, ani z Evropské unie. Že tedy kolega si na dotované železnici vozil, s odpuštěním, prdel za moje peníze. Proč bych mu ale já měl přispívat na jízdenku, když vlakem nejezdím? Proč mu tak vadí ti, co jezdíce v autě, si všechno do poslední mrtě (a něco navíc) zaplatí?

Ať si jezdí vlakem - ale za svoje. Ať si tuto službu zaplatí v té výši, kolik skutečně stojí. Ať se dotují (jakkoliv) pouze ti, kteří jsou skutečně potřební, např. postižení či mladé rodiny s dětmi, ostatní ale ať si to, co spotřebují, zaplatí v plné výši. Jinak totiž nebude v té džungli dotací poznat, co se vyplatí a co ne.

0 0
možnosti

Já_Brtník

29. 4. 2011 17:31
Re: Už mě docela ... nudí

Pane Pytlík, konsequentně je potom nezbytné zavést mýto na všech silnicích a to i pro osobní vozidla, Proč by měli lidé jezdící vlakem dotovat Vaši přepravní cestu? Ale to byste řval jako natrženej něco o bolševicích, že?

0 0
možnosti

212321

29. 4. 2011 16:28
Stavebni sporeni

Tak si honem zalozte stavebni sporeni a ten statni prispevek, ktery priklepnul ustavni soud pak muzete bez problemu projezdit ve vlacich ceskych drah.

 Stastnou cestu!

0 0
možnosti

Pepan A2

29. 4. 2011 16:11
Zkuste si pobrečet na rameni u socdemáckých hejtmanů,

kteří podepsali dlouhodobé smlouvy s ČD aniž se zajímali o to, zda je možné najít levnější variantu.

0 0
možnosti

korzár

29. 4. 2011 16:00
Ani jsem to nedočetl

Vážený pane, můžete mi prozradit, proč já, který nejezdím vlakem, mám doplácet ze svých daní na Vás, který vlakem jezdíte? Oháníte se termínem "fungující doprava", ale je to u nás skutečně fungující doprava, když na ní stát a kraje neustále doplácejí miliardy ?8-o[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2717x
Martin Stiebitz

Seznam rubrik